Lancering website

Studio Liefde

‘Eindelijk is het dan zo ver! De website van Studio Liefde is online! De life designers van Studio Liefde zijn ontzettend blij hun filosofie te mogen delen met iedereen die hier in ge├»nteresserd is!

Je vind informatie over diensten zoals onze bewustzijns-sessies en Mindfulness programma’s voor scholen, organisaties en individuen. Ook volgt er binnenkort informatie over een geweldige Body & Mind reis in samenwerking met Buddha Retreats in Portugal. Verder breiden we onze website wekelijks uit met informatie over veel voorkomende aandoeningen en ziektes. Blijf onze site dus in de gaten houden! Wij wijzen je namelijk graag de weg naar een vitaal lichaam en gezonde geest!

Wij geloven dat liefde de basis is van alles. Kun je die liefde even niet meer vinden? Dan wijzen wij je graag de weg! Team Studio Liefde