Ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme teken
Verdenking van de Ziekte van Lyme? Studio Liefde neemt waar en geeft advies!Team Studio Liefde

Het aantal mensen met de Ziekte van Lyme neemt ieder jaar toe. Dit komt omdat steeds meer insecten besmet raken met deze spiraalvormige bacterie die de ziekte veroorzaakt. Niet alleen teken, maar ook vlooien en muggen dragen Borrelia. Dit zorgt ervoor dat de ziekte langzaam epidemische vormen aanneemt. Vaak wordt de ziekte namelijk niet gediagnosticeerd. Bij Studio Liefde kun je terecht voor waarneming & advies. We ondersteunen je graag bij het terugkrijgen van een vitaal lichaam en gezonde geest!De Ziekte van Lyme zorgt voor ondefinieerbare klachten; griepachtige verschijnselen, koorts, opgezette lymfeklieren. pijn in spieren en gewrichten, aanhoudende vermoeidheid, ernstige hoofdpijn en later ook vaak neurologische klachten die zorgen voor tintelingen in armen en benen, uitvalsverschijnselen en in ernstige gevallen zelfs MS.

De klachten ontstaan vaak drie dagen tot drie weken na een tekenbeet. Maar er zijn ook gevallen bekend dat de ziekte pas tot uiting kwam na enkele maanden of een jaar. Soms (dus zeker niet altijd!) ontstaat er rond de plek van de tekenbeet een rode, ringvormige huiduitslag, die in grootte vrij snel toeneemt (Erythema Migrans). Dit bewijst het contact met een besmette teek of ander insect.

De Ziekte van Lyme lijkt de epidemie te worden van de 21e eeuw. De reguliere geneeskunde heeft nauwelijks antwoord op deze ziekte. Het stellen van de juiste diagnose gebeurt op basis van bloedonderzoek. Er wordt gekeken of de bacterie aanwezig is. Vaak wordt deze niet gevonden of vindt het lab anti-stoffen, dat duidt op het ontbreken van de ziekte. Dat dit in veel gevallen niet zo is, is te wijten aan het feit dat de spirocheet bacterie zich een baan waant van de bloedbaan richting het weefsel. Door de spiraalvorm, kan de bacterie zich namelijk overal doorheen boren. Daarnaast is Lyme een auto-immuun en multisysteem ziekte. Het valt dus je immuunsysteem aan en nestelt zich in organen en in weefsel met alle gevolgen van dien.

De Borrelia Borgderfori of gerelateerde bacterie valt je immuunsysteem aan en nestelt zich in organen met alle gevolgen van dien.
Hoe kan de Ziekte van Lyme ook worden waargenomen?
Studio Liefde kan met de energetische bewustzijnsmethodiek onderzoeken of er sprake is van de Ziekte van Lyme. Ook via het invoelend vermogen van een van onze life designers kunnen de Borrelia en Bartonella-bacterie gevoeld worden. Zo vind de life designer (grote) concentraties van de ziektekiem in het lymfesysteem als in het centrale zenuwstelsel vinden. Deze gaan gepaard met de vele significante symptomen.

Aangezien de reguliere medicus geen goed onderzoek en ook geen goede behandelmethoden heeft, is er een grote groep mensen die onnodig lijdt, terwijl de natuur een antwoord heeft op deze ziekte! De Ziekte van Lyme, waarbij de Borrelia Burgdorferi betrokken is, geeft het lichaam een heel belangrijk tekort aan: laurinezuur (vetzuur). Om dit te kort aan te vullen kan een voedingssuplement in de vorm van monolaurine of kokosolie worden gebruikt. Hiermee kan de ziekte volledig verdwijnen! Ook een frequentietherapie in de vorm van een koperen draadje met de trilling van lawrencium kan verlichting brengen.

Dosering monolaurine capsules:
3x daags 1 capsule monolaurine à 600 mg (bij kinderen 2x daags 1 capsule) of ca. 30 gr. kokosolie koud te verwerken in de voeding (dit laatste kan bij vrouwen zorgen voor gewichtstoename rond de heupen).

Wanneer de reguliere arts de diagnose Ziekte van Lyme wel stelt, wordt er meestal onmiddellijk behandeld met antibiotica. Hiermee is alleen succes wanneer er snel na de infectie behandeld wordt! De bacterie is namelijk zo slim dat het toch verstopt en zo niet door de antibiotica ‘gezien’ wordt. De bacterie moet dus steeds ‘uit de tent’ gelokt worden. Dit vraagt dan om cycle-therapy. Maar antibiotica is ook een enorme belasting voor het lichaam. Het brengt namelijk schade aan het darmflora aan. Deze wordt door antibioticagebruik voor een deel uitgeroeid, met als gevolg: minder goede spijsvertering, malabsorptie, schimmelziekten zoals candidiasis en verminderde weerstand. Dit moet dan ook weer opgelost worden.

Levend Bloed Analyse; een methode om Lyme waar te nemen
Een methode die ook informatie kan opleveren is de levend bloed analyse, door gebruik te maken van donkerveld- en fasecontrastmicroscopie. Er zijn genoeg natuurgenezers die deze methodiek gebruiken. Het grote voordeel hiervan is dat het bloed niet hoeft te worden gekleurd of gefixeerd. Kleurtechnieken doden namelijk alles wat leeft in het bloed. Via levend bloed analyse vindt men in het bloed van patiënten vele micro-organismen, waarvan sommigen alle kenmerken van een levende Borrelia-spirocheet vertonen. Met een beetje geluk kan men in één druppel bloed de ziektekiem door middel van microscopie op het computerscherm zien zwemmen.


Afspraak maken