DIENSTEN STUDIO LIEFDE

Diensten

Binnen Studio Liefde bied ik, Sabine, verschillende diensten aan.

Zo geef ik gestalttherapie en begeleid ik je door middel van lichaamswerk.  En simpelweg door je te knuffelen tijdens knuffeltherapie. Daarnaast gebruik ik mijn grote passie surfen om in groepen en één op één surftherapie aan te bieden. Dit doe ik op Scheveningen en in Portugal. Ik werk sinds 10 jaar als sociaal werker en heb ruim 5 jaar ervaring als lichaamsgerichte-, en gestaltprofessional therapeut.

Wat voor mij belangrijk is, is dat jij je veilig voelt bij Studio Liefde. Of dat nu binnen de muren van mijn praktijk is, of op het strand; het ervaren van veiligheid staat voorop! En die veiligheid gaan we samen creëren.

De disciplines die ik binnen mijn diensten toepas werken op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Daar waar de behoefte is een spirituele verrijking te realiseren zoeken we gezamenlijk naar wat voor jou kloppend is.

Ik werk met kinderen, pubers, jong-volwassenen, volwassenen en senioren.

Neem dus gerust een kijkje hieronder en laat me weten wanneer jij een therapie of een techniek vindt die bij jou (of je kind) past! Dan gaan we samen aan de slag zodat jij (of hij of zij)  kan groeien!

‘Wanneer we accepteren dat niet iedereen ons begrijpt, creëren we ruimte voor onszelf om authentiek te blijven en te zijn. Het leert ons ook in het verschil te bestaan met die (belangrijke) ander.’Sabine, 2019

Gestalttherapie, counseling of coaching

In het hier en nu gaan we op zoek naar waar jij in je leven tegenaan loopt. We onderzoeken samen welke onverwerkte gebeurtenissen je tegenhouden in je ontwikkeling naar een evenwichtig persoon. We gebruiken de blokkades, trauma’s en verlangens die gekoppeld zijn aan de gebeurtenissen als handvatten om te reflecteren op jouw gedrag en patronen. Op deze manier kun je deze bewust doorbreken en kun jij al snel je leven weer vormgeven zoals jij dat wilt!

Meer informatie

Gestalttherapie Studio Liefde

Gestalttherapie Studio Liefde

Lichaamswerk

Ons fysieke lichaam blijkt enorm wijs, zo leren we van de hedendaagse wetenschap. Het bevat heel veel informatie waarnaar we vaak niet meer luisteren of niet weten hóe ernaar te luisteren. Gelukkig ondersteunt lichaamswerk je in het opnieuw contact maken met je lijf waardoor je signalen van ongemak en stress leert herkennen. Binnen Studio Liefde pas ik ademhalingstechnieken, inspannings-, ontladings- en ontspanningsoefeningen, focusing, stemwerk en energetisch massage toe. Door de inzet van deze technieken krijg je uiteindelijk een betere verbinding tussen lichaam en geest. Zo raak je dus (met weinig woorden) weer lekker in balans!

Meer informatie

Surftherapie

Surftherapie combineert het avontuur en de uitdaging van surfen met de (wetenshcappelijk bewezen) therapeutische elementen van de oceaan. Tijdens de surftherapie begeleid ik je op een gestaltmatige manier in het (opnieuw) in contact komen met je lichaam, geest, gevoelens en emoties. We onderzoeken tijdens de therapie samen waar jouw gevoelens en emoties vandaan komen en wat ze met jou doen. We gebruiken daarnaast de zee als metafoor zodat jouw angsten, pijn, stress, prikkels en vermoeidheid je los kunnen laten. Surftherapie is er voor jong en oud! Surftherapie wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven in Nederland en in groepsverband tijdens een retreat in Portugal!

Meer informatie

Gestalttherapie Studio Liefde

Gestalttherapie Studio Liefde

Massage

Een 4Dim Massage brengt de energetische en emotionele basis van disbalans in je lichaam aan het licht. De massage helpt je blokkades op te heffen zodat jouw natuurlijke stroom van levensenergie herstelt en er diepe heling plaats kan vinden. De 4Dim massage kan als éénmalige massage plaatsvinden, maar ook in een traject van 3 massages geboekt worden. ‘4Dim is een methode om het zelfhelend vermogen van lichaam en geest te activeren. Het geeft handvatten om jezelf zonder woorden te bevrijden van het verleden. Zo kun je in het heden leven.’SABINE WENSINK – STUDIO LIEFDE

Meer informatie

Knuffeltherapie

Als eigenaar van Studio Liefde weet ik hoe belangrijk het is om lief te hebben en aangeraakt te worden. In onze individualistische samenleving krijgen steeds meer mensen ‘last’ van huidhonger. Het gebrek aan aanraking, die nodig is om te ontspannen en stress tegen te gaan, kan zorgen voor gevoelens van onbehagen.  Een knuffelsessie draagt bij aan de aanmaak van oxytocine, een hormoon dat ook wel het ‘gelukshormoon of knuffelhormoon’ wordt genoemd. In een sessie draait het om oprechte liefdevolle aandacht, ontspanning en aanraking,

Meer informatie

Gestalttherapie Studio Liefde