Aanbod

Binnen Studio Liefde bied ik, Sabine, verschillende diensten aan. Studio Liefde maakt voor het registreren van cliënten en het starten van sessies gebruik van een behandelovereenkomst en een toestemming formulier bij minderjarigen.

Gestalttherapie, counseling of coaching

In het hier en nu gaan we op zoek naar waar jij in je leven tegenaan loopt. We onderzoeken samen welke onverwerkte gebeurtenissen je tegenhouden in je ontwikkeling naar een evenwichtig persoon. We gebruiken de blokkades, trauma’s en verlangens die gekoppeld zijn aan de gebeurtenissen als handvatten om te reflecteren op jouw gedrag en patronen. Op deze manier kun je deze bewust doorbreken en kun jij al snel je leven weer vormgeven zoals jij dat wilt!

Meer informatie


Gestalttherapie Studio Liefde

Image
Image

EFT / Tapping

EFT, ofwel Emotional Freedom Technique, is een bewegende 'tik-techniek' die eind jaren '90 het licht zag na een aanloop die al in de jaren '70 begon. De meditatie-techniek is gebaseerd op een mix van oosterse acupunctuur en westerse psychologie.

EFT maakt namelijk gebruik van drukpunten (acupressure points) op het lichaam in combinatie met westerse exposure therapie en cognitieve gedragstherapie. Deze mix zorgt ervoor dat gedachten gevoeld kunnen worden en gevoelens betekenis kunnen krijgen en af kunnen vloeien. Op deze manier gaat de energie over de meridianen (energiebanen in je lichaam) beter of opnieuw stromen, waardoor heling op zowel fysiek als mentaal niveau plaats kan vinden.

Meer informatie

Surftherapie

Surftherapie combineert het avontuur en de uitdaging van surfen met de (wetenschappelijk bewezen) therapeutische elementen van de oceaan. Tijdens de surftherapie begeleid ik je op een gestaltmatige manier in het (opnieuw) in contact komen met je lichaam, geest, gevoelens en emoties.

We onderzoeken tijdens de therapie samen waar jouw gevoelens en emoties vandaan komen en wat ze met je doen. We gebruiken daarnaast de zee als metafoor zodat jouw angsten, pijn, stress, prikkels en vermoeidheid je los kunnen laten.

Surftherapie is er voor jong en oud! Surftherapie wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven op Scheveningen en in groepsverband tijdens een retreat in Portugal!

Meer informatie

Gestalttherapie Studio LiefdeGestalttherapie Studio Liefde

Gestalttherapie Studio Liefde

Lichaamswerk

Ons fysieke lichaam blijkt enorm wijs, zo leren we van de hedendaagse wetenschap. Het bevat heel veel informatie waarnaar we vaak niet meer luisteren of niet weten hóe ernaar te luisteren.

Gelukkig ondersteunt lichaamswerk je in het opnieuw contact maken met je lijf waardoor je signalen van ongemak en stress leert herkennen. Binnen Studio Liefde pas ik ademhalingstechnieken, inspannings-, ontladings- en ontspannings oefeningen, focusing, stemwerk en energetisch werk toe. Door de inzet van deze technieken krijg je uiteindelijk een betere verbinding tussen lichaam en geest. Zo raak je dus (met weinig woorden) weer lekker in balans!

Meer informatie

Energetische therapie

Een energetische behandeling brengt de energetische en emotionele basis van disbalans in je lichaam aan het licht. De massage helpt je blokkades op te heffen zodat jouw natuurlijke stroom van levensenergie herstelt en er diepe heling plaats kan vinden.

De behandeling kan als éénmalige sessie plaatsvinden, maar ook in een traject van 3 sessies geboekt worden. ‘Energetische therapie is een methode om het zelfhelend vermogen van lichaam en geest te activeren. Het geeft handvatten om jezelf zonder woorden te bevrijden van het verleden. Zo kun je in het heden leven.’SABINE WENSINK - STUDIO LIEFDE

Meer informatie

Gestalttherapie Studio Liefde

Gestalttherapie Studio Liefde

Relatietherapie

 • Loopt een van jouw relaties vast?
 • Ben je de verbinding met jezelf kwijt geraakt in contact met de belangrijke ander?
 • Voel je je eenzaam in een relatie?
 • Heb je het gevoel dat jij de enige bent die zich inzet de relatie levend te houden?
 • Ervaar je terugkerende negatieve gevoelens in het contact met de ander?

Het kan gebeuren dat je je in een relatie afvraagt: ‘Is dit het nou? Is dit waarvoor ik heb gekozen? Is dit wat ik wil? Wat is er gebeurd dat we zo van elkaar vervreemd zijn geraakt of de verbinding niet meer kunnen maken?’ 

Gestalt relatietherapie steunt je inzicht te krijgen in wat jij in je relatie nodig hebt en wat de relatie nodig heeft om de verbinding met elkaar te kunnen blijven maken.

Gestalt relatietherapie is een holistische vorm van psychotherapie. Hierin geldt dat de mens wordt gezien als onlosmakelijk deel van de omgeving zoals gezin, werk, familie, vrienden en de rest van de wereld. 

Meer informatie

Wat ik belangrijk vind

Wat ik belangrijk vind tijdens tijdens elke vorm van therapie is dat jij je veilig voelt bij Studio Liefde. Of dat nu binnen de muren van mijn praktijk is, of op het strand; het ervaren van veiligheid staat voorop! En die veiligheid gaan we samen creëren.

De disciplines die ik binnen mijn diensten toepas werken op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Daar waar de behoefte is een spirituele verrijking te realiseren zoeken we gezamenlijk naar wat voor jou kloppend is.

Ik werk met kinderen, pubers, jong-volwassenen, volwassenen en senioren.

Wellicht ben je hierboven een therapievorm of techniek tegen gekomen die bij jou (of je kind) past?! Zo ja, laten we dan samen aan de slag gaan zodat jij (of hij of zij)  kan groeien!

'Wanneer we accepteren dat niet iedereen ons begrijpt, creëren we ruimte voor onszelf om authentiek te blijven en te zijn. Het leert ons ook in het verschil te bestaan met die (belangrijke) ander.'Sabine, 2019

Ik heb interesse in....

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnumer

  Ik ontvang graag informatie over:

  GestalttherapieGestalt Coaching en CounselingEFT /TappingLichaamswerkSurftherapieMassage

  Bericht

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

  Dit formulier vraagt je naam en e-mail adres zodat Sabine van Studio Liefde met je kan communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.