Groei met The Tapping Coach

Wil jij....

 • ... beter leren omgaan met stress, angst, spanning, somberheid of eenzaamheid?
 • ... je fysieke gezondheid verbeteren of minder pijn ervaren?
 • ... je immuunsysteem versterken?
 • ... kunnen mediteren alleen vind je stilzitten lastig?

Dan is meedoen aan de 10-Day Tap Along echt iets voor jou! De wetenschappelijk bewezen Emotional Freedom Technique (EFT) is namelijk een heel goede zelfhulp meditatie-techniek.

In deel 1 van de 10-Day Tap Along leer je de basis van het 'tikken' én ga je op zoek naar gebeurtenissen en situaties in je leven waardoor jij je aanpaste aan je omgeving om je staande te houden. In deel 2 ga je aan de slag met de meeste voorkomende menselijke overtuigingen zoals 'er niet mogen zijn', 'niet goed genoeg zijn', 'er niet tussen passen'. Deze overtuigingen kunnen zorgen voor gevoelens van eenzaamheid, onzekerheid en zelftwijfel. Ze staan in de weg om in ons kracht te blijven.

Zowel deel 1 als deel 2 is als losse module te volgen. 

Ja, ik doe mee!

Woon je in Den Haag en heb je een kortingscode van de Haagse Community Tegen Eenzaamheid? Klik dan zeker op de button hieronder.

Ja, ik heb een kortingscode!

Doe mee met de 10-Day Tap Along!

Als master practicioner ben ik, Sabine, zo enthousiast over EFT vanwege de resultaten bij cliënten die voor gestalt-, surf-, of energetische therapie naar Studio Liefde komen dat ik deze serie maakte. Doe je mee?

Ja, ik doe mee!

Hoe werkt EFT / tapping (tikken)?

EFT, zoals de techniek in het Engels heet, is een bewegende 'tik-techniek' die eind jaren '90 het licht zag na een aanloop die al in de jaren '70 begon. De meditatie-techniek is gebaseerd op een mix van oosterse acupunctuur en westerse psychologie.

EFT maakt namelijk gebruik van drukpunten (acupressure points) op het lichaam in combinatie met westerse exposure therapie en cognitieve gedragstherapie. Deze mix zorgt ervoor dat gedachten gevoeld kunnen worden en gevoelens betekenis kunnen krijgen en af kunnen vloeien. Op deze manier gaat de energie over de meridianen (energiebanen in je lichaam) beter of opnieuw stromen. Zo kan heling op zowel fysiek als emotioneel niveau plaats vinden.

Ik doe mee met de 10-Day Tap Along(s)!


Gestalttherapie Studio Liefde

Spanning , stress en EFT / tapping

Ervaar je vaak angst of spanning? Ben je vaak moe of heb je gebrek aan energie? Dan kan het zijn dat je last hebt van stress.

Stress is namelijk het gevolg van langdurige spanning en/of angst. Spanning en angst zorgt ervoor dat je lichaam in een staat van alertheid komt.

Stress veroorzaakt een verhoogde afgifte van het stresshormoon cortisol door de bijnier. Hierop reageert het lichaam niet goed waardoor het lichaam ontstekingen produceert die ziektes kunnen veroorzaken, maar ook verlaagd het de afweer tegen micro-organmismen die binnen zijn gekropen.

Tapping draagt bij aan het verlagen aan stress waardoor het lichaam minder cortisol en andere stresshormonen aanmaakt en terug kan naar een natuurlijke staat van ontspanning en liefde in plaats van angst en vrees.

Ja ik wil van mijn stress af!

Gestalttherapie Studio Liefde

Wat zeggen deelnemers over EFT

 • 'Het is heel bijzonder hoe Sabine door een paar vragen te stellen tot de kern van mijn pijn weet te komen en met hele simpele zinnen en de EFT tik-techniek mijn lichaam en geest een gebeurtenis kan laten doorleven. Ook is het soms best wel pijnlijk, de opluchting erna is zoveel waard. Mijn leven wordt lichter en ik ervaar meer ruimte om te ontdekken wie ik écht ben!

  Vrouw, 37 jaar (EFT - Emotional Freedom Technique)

 • 'Toen Sabine voor het eerst vroeg of we rondje zouden 'tikken' wist ik niet wat ik moest verwachten. Al gauw bleken ver weg gestopte gevoelens op de voorgrond te komen en kon ik de pijn voelen. Best wel heftig en toch ook heel goed. De liefdevolle begeleiding en zachte stem van Sabine geven mij het vertrouwen dat het OK is om door mijn pijn te gaan. Ik ervaar steun en voel me gehoord en gezien. Ik raad iedereen EFT aan. De techniek raakt de kern in een rap tempo, waardoor je je al snel beter voelt.'

  Man, 24 jaar (EFT - Emotional Freedom Technique)

 • EFT helpt mij bijvoorbeeld om beter in slaap te vallen en stress te verminderen. Er zijn specifieke tappings voor diverse klachten. Heel waardevol! Ik kan EFT iedereen aanbevelen.

  Freek, 39 jaar (EFT - Emotional Freedom Technique)

Twijfel je over meedoen?

Dat is begrijpelijk. Je kent mij, Sabine, nog niet en misschien is de Emotional Freedom Technique nieuw voor je.

Ben je wel nieuwsgierig wat EFT voor je kan betekenen? Dan nodig ik je uit om kennis te maken door op onderstaande button te klikken en je aan te melden.

Ik deel met liefde de eerste twee dagen van de 10-Day Tap Along deel 1 ter introductie. Zo kan je voelen of je op deze laagdrempelige manier aan de slag wilt met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ja! Ik wil kennismaken met EFT

Gestalttherapie Studio Liefde

10-Day Tap Along Deel 1

In deel 1 van de 10-Day Tap Along leer je de tapping points en de do's en don'ts van tapping. Krijg inzicht in jouw overtuigingen, gedachten, emoties en blokkades. Zo kun je bijvoorbeeld gevoelens van eenzaamheid, onzekerheid, onveiligheid en twijfel laten gaan. Je bent helderder en kunt je beter focussen op wat jij wilt bereiken.

Ja, ik doe mee!

10-Day Tap Along Deel 2

In deel 2 van de 10-Day Tap Along herhalen we kort de basis van EFT/tapping. Deze module is dus ook los te volgen. In dit deel ligt de focus op het herstellen van de verbinding met jezelf. Zo kun je vanuit liefde  meer verbinden met de mensen om je heen en ruimte maken voor wat in jouw leven nog meer belangrijk is.

Ja, ik doe mee!

Live EFT sessie met Sabine

Boek een EFT-sessie met Sabine (in Studio Liefde of online) en krijg deel 1 & 2 van de 10-Day Tap Along CADEAU. We sporen samen specifieke gebeurtenissen en gevoelens uit je leven op en gaan hier door middel van EFT mee aan de slag. Met live feedback heb je de EFT-techniek nog sneller onder de knie.

Ja, ik doe mee!