Fluor vrijdag

Studio Liefde presenteert

ONE WAVE'S Fluro Friday Scheveningen

We pakken geestelijke gezondheidsproblemen aan met een eenvoudig recept ... zoutwatertherapie, surfen, yoga en fluor!

Doe met ons mee!
Voor iedereen met psychische klachten én de mensen om hen heen! Maar iedereen is welkom om deze positieve vibe te verspreiden! Pro surfer of beginner! 

Edities 2019 beginnen om 16.00 uur
26 juli @ The Shore
23 augustus @ Aloha
20 september @ Hart Beach

Prijs surfles per keer: 20 euro / Ooievaarspas 10 euro

Wil je je aanmelden voor een surfles? Kun je nog niet surfen? Geef je dan op voor een surfles!

Email info@studioliefde.nl en vermeld Surfles Fluro vrijdag + datum van jouw voorkeur (en) in het onderwerp. Je kunt ook bellen of What’s appen naar Sabine +31616100412 (de les vindt plaats wanneer minimaal 5 personen ingeschreven zijn).

Als je mee wilt doen met de yoga zorg dan dat je om 16.00 uur in je outfit klaar staat op het terras van de surfschool. We gaan van start na de sharing in de cirkel.


Waar en hoe te verzamelen?

Verzamel om 16.00 uur in je wetsuit, yoga-outfit of met je zwempak en je fluro-accessoires / outfit en je surfboard of yogamat op de surfschool om naar het strand te gaan voor het begin van deze tribal gathering om je funk te bevrijden!

Zorg ervoor dat je om precies om 16.00 uur klaar bent op de surfschool van die dag om het strand op te gaan, zodat we iedereen bij elkaar kunnen krijgen voor de start van deze positieve activiteit die zegt: Het is OK om (soms) even niet OK te zijn!

We beginnen in een grote cirkel, verbinden met elkaar en delen wat woorden en knuffels voor wie er zin in heeft! Daarna beginnen de activiteiten! Of dat nu surfen, yoga is of door in de zee te spelen!

Over de activiteiten 

Surfen gebeurt altijd (tenzij er onweer is;-). Met of zonder golven leer je hoe je met de flow van de zee mee kan gaan.

Yoga op het strand wordt begeleid en is GRATIS. De yoga les vindt alleen plaats als het droog weer is en er niet extreem veel wind staat.

Zwemmen is op eigen risico. Je kunt in de golven spelen of zwemmen wanneer de zee vlak is. Dit is echter een niet-begeleide activiteit!


Image