Massage

Een 4Dim Massage brengt de energetische en emotionele basis van disbalans in je lichaam aan het licht. De massage helpt je blokkades op te heffen zodat jouw natuurlijke stroom van levensenergie herstelt en er diepe heling plaats kan vinden. De 4Dim massage kan als éénmalige massage plaatsvinden, maar ook in een traject van 3 massages geboekt worden.


‘4Dim is een methode om het zelfhelend vermogen van lichaam en geest te activeren. Het geeft handvatten om jezelf zonder woorden te bevrijden van het verleden. Zo kun je in het heden leven.’Sabine Wensink - Studio Liefde

Hoe werkt het?
Het 4Dim Traject bestaat uit 3 massages die binnen een maand plaatsvinden. Tijdens iedere 4Dim massage gebruik ik allereerst de Pulsing massagetechniek om het lichaam te helpen ontspannen. Vervolgens benader ik een innerlijke intelligentie (of de bio-computer) door kinesiologie (spiertest) in te zetten. Dan ga ik op zoek naar het verhaal achter jouw disbalans door het inzetten van de Qure-methode. Zo kan ik je begeleiden om oude programma’s (voor jou indrukwekkende gebeurtenissen) los te laten en nieuwe positieve informatie te installeren. Deze informatie heeft invloed op alle onderdelen van je leven (mentaal, emotioneel, geestelijk en spiritueel) en uit zich vervolgens in je fysieke lichaam en in (hernieuwd) gedrag.

Vanuit het oogpunt van een 4Dim Traject is het fysieke lichaam maar een heel klein deel van het geheel dat we echt zijn. De natuur-, en scheikunde leert ons dat een molecuul (atoom) maar uit 1% materie bestaat, de rest is antimaterie. In het universum zoals wij het kennen bevindt zich 4% materie en de rest is antimaterie. In al het leven op aarde gaat deze regel op en dit reflecteert ook in ons multidimensionaal mens-zijn (human being). We zijn heel veel meer dan ons fysieke lichaam alleen!

De oorzaak van alle disbalans en ongemakken (dis-ease) ontstaan veelal op de plekken waar ze moeilijk waar te nemen zijn en komen tot uiting in ons fysieke lichaam. Een 4Dim massage werkt, ondanks het fysieke karakter ervan, veelal in dat onzichtbare gebied. Dit gebied is namelijk veel ontvankelijker voor verandering dan het fysieke lichaam.

‘Als jouw baby ’s nachts huilend wakker wordt, ga je daar toch geen gesprek mee voeren? Nee, je houdt hem vast, wiegt en troost hem, en daarmee herstel je het evenwicht op een heel elementair niveau.’Bessel van der Kolk

De prijs van het 4Dim Traject is € 180,-. Natuurlijk kun je ook een aparte 4Dim massage boeken voor € 65,-

Bij Studio Liefde kun je ook het Revival Traject ondergaan. Dit is een combinatie van 3 of 5 een 4Dim massages in combinatie met acupunctuur (To THE POINT Acupunctuur van Alexander Antoniou). Voor testimonials over de 4Dim massage en de gecombineerde behandeling kijk hier!