Even kennismaken

Gestalttherapeut, master practicioner EFT, surf therapeut, Qure professional, Soul Coach, masseuse, & sociaal werker.

Mijn naam is Sabine Wensink (1979 - Den Haag). In juni 2018 studeerde ik af aan de Nederlandse Stichting Gestalt voor de post-HBO opleiding Gestalt psychotherapie. In 2015 rondde ik de energetische opleiding tot Qure Professional succesvol af. Voor deze opleiding nam ik ook deel aan de basisopleiding en de Inspiratiedag bij Touch of Matrix. In 2018 volgde ik de 4-daagse ontwapeningstraining The Gaia Method en in 2019 haalde ik mijn certificaat tot Soul Coach bij De Gewijde Reis. In 2020 rondde ik de opleiding Psychosociale Basiskennis bij Con Amore succesvol af en deed ik een training tot Master Practioner EFT (Emotional Freedom Technique) bij BivT.


Gestalttherapie Studio Liefde
‘Je kan de golven niet bedwingen, maar je kan wel leren surfen’John Kabat Zinn

Sensitiviteit als kracht

Een groot deel van mijn leven voelde ik mij regelmatig eenzaam. Ik dacht dat niemand de vele gevoelens die ik ervoer begreep. Ik voelde mij 'anders', er vaak niet tussen passen.

Levensgebeurtenissen zoals het overlijden van een ouder of vriendin en het krijgen van de 'Ziekte van Lyme' leidde mij naar het pad van Gestalttherapie en (energetisch) lichaamswerk. Toen ik in 2011 bewust met mijn zelfontwikkeling begon, ben ik langzaam gaan snappen dat overtuigingen uit het verleden, veelal aangeleerd in interactie met mijn omgeving, in de weg zaten (en nog steeds wel eens zitten) om vanuit authenticiteit te leven.

Inmiddels heb ik mijn sensitiviteit weten om te zetten in een kracht. Vanuit die kracht en mijn passie voor mensen ben ik Studio Liefde begonnen. Het is spannend en heel leuk om met mijn eigen bedrijf bezig te zijn. De voldoening die het geeft wanneer iemand de liefde voor zichzelf terugvindt en gebaat is bij een behandeling, sessie of een therapietraject (zie testimonials) vervullen mijzelf ook steeds weer met liefde. Logisch dus dat mijn Studio 'Liefde' heet!

Vanuit mijn eigen ervaring en met behulp van de holistische methodes die ik inzet zorg ik er al een tijd voor dat ik niet alleen mijn eigen lichaam en geest gezond houd, maar jou dus ook met veel plezier en liefde kan begeleiden op je pad naar een vitaal lichaam en gezonde geest!

Ik ben gespecialiseerd in (emotionele) thema's rondom hoogsensitiviteit, ADD, ADHD, burn-out, piekeren, eenzaamheid, depressie, verlatingsangst en rouwverwerking.

Duik de diepte in

Gestalttherapie Studio Liefde

Laten we afspreken

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Schroom dan niet om contact op te nemen! Dit kan via het contactformulier, door direct een mail te sturen naar info@studioliefde.nl of door mij te bellen op 06-16100412. Ik antwoord zo snel als mogelijk.

Contact opnemen