Revival Traject

Ervaar jij gezondheidsklachten of heb je gezondheidswensen? Heb je geen zin om er te veel over te praten? Dan ben je op het juiste adres!

Het ‘Revival Traject’ is ontstaan uit een bijzondere samenwerking tussen Alexander Antoniou van To the Point Acupunctuur en mijzelf, Sabine Wensink. Vanuit passie voor gezondheid en vanuit kennis en ervaring stelden we dit traject speciaal voor jou samen om in een korte tijd vermindering of zelfs het verdwijnen van klachten te realiseren.


Met het ‘Revival Traject’ combineren we onze kennis en kunde op het gebied van
Chinese-, en natuurgeneeskunde. De effectieve behandelingen binnen het traject pakken fysieke, emotionele en mentale klachten aan, zodat je snel weer in balans raakt!

Wil je een indicatie van wat wij voor je kunnen betekenen in een ‘Revival Traject’? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken dit graag vooraf met jou!

Weet je dat fysieke klachten regelmatig een aan stress gerelateerde of emotionele oorzaak hebben? Zo kunnen trauma’s o.a. vitaminetekorten, rug- en schouderklachten, ademhalingsproblemen en verslavingen etc. veroorzaken.

Een ‘Revival Traject’ bestaat uit 3 of 5 behandelingen. Uiteenlopend van alleen acupunctuur & Qure (bio-energetisch lichaamswerk) behandelingen tot een combinatie van acupunctuur, Qure en massage. De behandelingen zorgen ervoor dat je meer rust, ruimte èn nieuwe energie ervaart. Je klachten verdwijnen deels of helemaal en je gezondheid verbetert zo dat je kwaliteit van leven aanzienlijk toeneemt! Je krijgt er gewoon weer zin in!

Alexander Antoniou (1980 – Rotterdam) deed een opleiding Chinese Geneeskunde met specialisatie acupunctuur en behaalde in 2016 zijn diploma. Ervoor volgde hij een HBO-opleiding Voeding waarvan hij de studie in 2008 afrondde. Ook is hij gecertificeerd NASM Personal Trainer. Alexander zijn nierdeficiëntie leidde tot passie voor mensen en hun welzijn. Alexander gelooft in een holistische aanpak van ziektes wat ervoor zorgde dat hij To The Point Acupunctuur begon.

Sabine Wensink (1979 – Den Haag) rondde in 2015 de opleiding tot bio-energetisch Qure Professional succesvol af. Ze behaalde in 2016 ook haar Gestaltmethodiek diploma. Sabine werkt al ruim 16 jaar met mensen. Sinds 2009 doet ze dit als sociaal werker Community Building in Den Haag. De problemen van de doelgroep waarmee ze werkt en haar weg naar zelfcompassie en beterschap van de ‘Ziekte van Lyme’ motiveerden haar om Studio Liefde op te richten.


Revival Traject

€240,-

3 sessies
  • 3 behandelingen (Acupunctuur & Qure)
  • blokkades opheffen, Advies & begeleiding
  • declarabel vanuit aanvullende verzekering
Afspraak Maken

Revival Sessie

€90,-

per sessie
  • 1 behandeling (acupunctuur / Qure)
  • blokkades opheffen & Advies
  • declarabel vanuit aanvullende verzekering
Afspraak Maken