Sabine

Wie ben ik?

Gestaltprofessional therapeut, Qure Professional, masseuse, & sociaal werker.
‘Je kan de golven niet bedwingen, maar je kan wel leren surfen’ – John Kabat Zinn

Mijn naam is Sabine Wensink (1979 – Den Haag). In juni 2018 studeerde ik af aan de Nederlandse Stichting Gestalt voor de post-HBO opleiding Gestalt psychotherapie. In 2015 rondde ik de energetische opleiding tot Qure Professional succesvol af. Voor deze opleiding nam ik ook deel aan de basisopleiding en de Inspiratiedag bij Touch of Matrix.


Een groot deel van mijn leven voelde ik mij regelmatig eenzaam. Ik dacht dat niemand de vele gevoelens die ik ervoer begreep. Ik voelde mij ‘anders’, er vaak niet tussen passen.

Levensgebeurtenissen zoals het overlijden van een ouder of vriendin en het krijgen van de ‘Ziekte van Lyme’ leidde mij naar het pad van Gestalttherapie en energetisch lichaamswerk. Toen ik in 2011 bewust met mijn zelfontwikkeling begon, ben ik langzaam gaan snappen dat overtuigingen uit het verleden, veelal aangeleerd in interactie met mijn omgeving, in de weg zaten (en nog steeds wel eens zitten) om vanuit authenticiteit te leven.

Nu, al die jaren later, heb ik mijn sensitiviteit, waar ik altijd zoveel last van had, weten om te zetten in een kracht. Vanuit die kracht en mijn passie voor mensen ben ik Studio Liefde begonnen. Het is spannend en heel leuk om met mijn eigen bedrijf bezig te zijn. De voldoening die het geeft wanneer iemand gebaat is bij een behandeling, sessie of een therapietraject (zie testimonials) vervullen mij steeds weer met liefde. Logisch dus dat mijn Studio ‘Liefde’ heet!

Vanuit mijn eigen ervaring en met behulp van de holistische methodes die ik inzet zorg ik er al een tijd voor dat ik niet alleen mijn eigen lichaam en geest gezond houd, maar jou dus ook met veel plezier en liefde kan begeleiden op je pad naar een vitaal lichaam en gezonde geest!

Ik ben gespecialiseerd in (emotionele) thema’s rondom hoogsensitiviteit, ADD, ADHD, burn-out, piekeren, eenzaamheid, depressie, verlatingsangst en rouwverwerking.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Schroom dan niet om contact op te nemen! Dit kan via het contactformulier of door mij direct een mail te sturen: info@studioliefde.nl. Ik antwoord zo snel mogelijk. Reageer ik niet (ik ondervind momenteel een probleem met mijn inbox), stuur me dan een sms of een What’s app: 06-16100412.

Wil je eerst wat meer lezen? Bekijk mijn blog dan!